Palmgren & Bähr topprekryterar seniorkonsulten Gunilla Svanberg

Foto: Daniel Wadenius

Palmgren & Bähr rekryterar tidigare Compensation & Benefit Managern Gunilla Svanberg som seniorkonsult med start januari 2022.
- Att utöka med en resurs som har handfast erfarenhet från företagens interna pensionsprocesser stärker vårt erbjudande ytterligare, säger medgrundare Joakim Bähr.

Palmgren & Bähr verkar för transparens och ökad förståelse för tjänstepensioner och dess samhällsfunktion. Företaget har sedan start arbetat med ett flertal underkonsulter men har sett ett framträdande behov av en resurs med handfast erfarenhet från företagens interna pensionsprocesser.

– Därför är vi mycket stolta över att Gunilla blir en viktig del av Palmgren & Bähr. Hon gjuter mod med praktisk tillämpning och en sund syn på processutveckling med trygghet för medarbetarna i främsta fokus, säger medgrundare Joakim Bähr.

Gunilla Svanberg har ett förflutet i livförsäkringsbranschen hos SPP och Länsförsäkringar. Hon har även och framför allt varit en tydlig röst för arbetsgivare som vill direktupphandla tjänstepension i sin roll som Compensation & Benefit Manager med specialistkompetens inom pension från E.ON och nu senast från Axis Communications.

– Behovet av oberoende stöd inom pensionsområdet är enormt hos företagen. Jag vet vilket fantastiskt resultat ett större engagemang och bättre kunskap kan ge. Jag brinner för att förenkla och förbättra och ser mycket fram emot att arbeta fokuserat med detta, säger Gunilla Svanberg.

Rekryteringen är ett viktigt led i Palmgren & Bährs expansion. Sedan starten i september 2020 har företaget haft full beläggning och första bokslutets summerade förtroenden utgör ett tydligt styrkebesked. Enligt medgrundare Helena Palmgren beror det på att samhället efterfrågar mer kunskap om pension och att intresset letar sig ner i yngre åldrar.

– Jakten på talanger men också ambitionerna att bibehålla talang ställer högre krav på helheten och därmed tjänstepensionserbjudandet. När kunden och branschen möts skapas något helt nytt, precis som vi önskade, avslutar medgrundare Helena Palmgren.

I samband med resursuppväxlingen lämnar Palmgren & Bähr kontoret på Kungsgatan till förmån för ett nytt på Humlegårdsgatan.

 

Om Palmgren & Bähr

Palmgren & Bähr är ett specialiserat, oberoende konsultbolag som hjälper svenska arbetsgivare och företag att utvärdera, optimera samt utveckla sina pensionserbjudanden. Palmgren & Bähr tar sin utgångspunkt i employer branding, hållbarhet och kundorienterad förändringsledning. Bolaget grundades 2020 och har sitt säte i Stockholm. Läs mer på www.palmgrenbahr.se


Media:

Pensionsspecialisten Gunilla Svanberg till Palmgren & Bähr - Realtid

Palmgren & Bähr rekryterar Gunilla Svanberg som seniorkonsult - Sak & Liv

Palmgren & Bähr rekryterar Gunilla Svanberg som seniorkonsult - Risk & Försäkring, VA Insights

Palmgren & Bähr rekryterar Gunilla Svanberg - Pensionsnyheterna

Andra har också läst:

Utökad flytträtt 1 april 2021 och vässade erbjudanden - hur hantera?

Helena Palmgren och Joakim Bähr startar konsultbolag

Pension - en mindre het men ack så viktig vd-fråga

Elefanten i rummet stavas kickbacks

Föregående
Föregående

Tomas Hellström, ODIN Fonder, om intressekonflikter inom fonddistribution

Nästa
Nästa

17: Hallå Helena Palmgren, fjolårets Bråkigaste Kvinna